Bliver Kommpas ved med at levere TV-signal gennem de nuværende coax-kabler?

Ja, der er ingen planer om at udskifte det udmærkede net af coax-kabler, der leverer TV-signal til Kommpas-kunderne i Horsens.

Hvor lang tid går der fra, jeg bestiller en TV-pakke til, jeg kan se TV på skærmen?

Under normale omstændigheder tager det maksimalt 10 arbejdsdage. Det vil sige, hvis der er etableret en Norlys-stikledning i dit hjem. Hvis der ikke er nogen Norlys-stikledning, kræver det et teknikerbesøg for at etablere stikket, og kan derfor i nogle tilfælde tage lidt længere tid.

Hvis jeg har den lille pakke, og godt kunne tænke mig et par af kanalerne i den store pakke, skal jeg så købe den store pakke?

Hvis du har den lille pakke, kan du med VælgSelv tilkøbe lige præcis de kanaler, du har lyst til. Prisen på den enkelte kanal kan variere en smule, så kontakt konsulenterne i butikken for at få den præcise pris.

Hvis jeg bare skal have internet, skal jeg så også købe en TV-pakke?

Abonnement på internet og TV fungerer uafhængigt af hinanden, så du vælger bare det, du har brug for. Dvs. enten den TV-pakke eller den internet-hastighed, du ønsker, eller begge dele.

Kan jeg også se mine favorit TV-kanaler i ferien, hvis jeg ikke er hjemme?

Du kan tage din TV-pakke med, uanset hvor du rejser hen i hele Europa. Det kan du bl.a. ved at streame via Norlys Play. Hvis du har en nyere TV-boks (fra slut 2019 og frem), kan du også tage den med og tilslutte den til el, internet og et TV, og så er du klar.

Hvis jeg har en gammel TV-boks, kan jeg så få en ny?

Du kan til enhver tid bytte din gamle TV-boks til en ny med alle de ny funktioner. Du skal bare tage din boks med, henvende dig i butikken og bede om at få en ny. En ny boks koster 30 kr. pr. måned i leje og har flere funktioner end nogle af de tidligere, bl.a. Chromecast. Med boksen er det også muligt at hente apps fra GooglePlay-butikken.

Kan jeg være sikker på at mit wifi fungerer i alle rum?

Når du vælger GigaFiber (500/500Mbit) får du 2 stk. SuperWif beacons, som dækker ca. 120 m2. Hvis du vælger GigaFiber (1000/1000 Mbit), garanterer vi med WifiGaranti, at dit wifi fungerer i hele huset, uanset hvor stort det er.

Skal jeg også betale foreningsgebyr til Kommpas ud over mit TV- og internet-abonnement?

Selvom Kommpas-priserne er rigtigt skarpe, så er dit foreningsgebyr inkluderet i abonnementsprisen, så du skal ikke betale noget foreningsgebyr derudover.

Jeg bor i Horsens syd, kan jeg få TV-abonnement via Kommpas?

Kommpas dækker geografisk ca. fra Dagnæs Bæk og nordpå, så hvis din adresse ligger nord for bækken, kan du sandsynligvis få både TV og internet fra Kommpas. Men check det hellere via adressesøgningsfunktionen eller kig ind i butikken for at få et præcist svar.

Jeg er kunde i Kommpas, men får min regning fra Norlys. Hvordan hænger det sammen?

Kommpas arbejder sammen med Norlys på den måde, at Norlys varetager al administration af abonnementer, kundeservice og teknisk support. Det er derfor Norlys, der sender dig en regning på vegne af Kommpas. Hvis du får brug for en tekniker, er det også en Norlys-mand, der kommer på besøg. Det er dog stadig Kommpas, der ejer kabelnettet og sikrer dig gode priser.

Fandt du ikke svar på dine spørgsmål?